Gode råd

Vi er medlem af Danske Malermestre

about
Maler

Vi tilbyder totalløsninger inden for malerfaget

Tradition

Vores arbejde bygger på de håndværksmæssige traditioner

Service

Vi sætter en ære i at levere god service

Gode råd

Valg af pensler

Når du skal male eller lakere med alkyd- eller terpentinprodukter anbefales det at bruge en pensel med naturhår. Der imod er det langt bedre at bruge kunstfiberpensler til malinger, som er vandbaserede.

 

Vandbaseret maling

Husk - at vandbaserede malinger ikke bør anvendes udendørs, hvis temperaturen er mindre end + 10 grader. Maling tåler ikke frost, og kan blive råddent. Du kan aflevere den ødelagte og gamle maling til miljø bilen eller på genbrugspladsen, så er du også med til at værne om miljøet.

 

Klar til næste dag

Ved genbrug af pensler og malerruller - bør de pakkes ind i en tæt lukket plastikpose. Så er de klar til brug næste dag.

 

Rengøring pensler

Efter brug af pensler skal de vaskes ud og smøres ind med sulfo/sæbe. Lad dem tørre. Når penslerne skal bruges igen, skal du bare vaske sæben ud, og penslerne er klar til brug med dejlige bløde hår.

 

Hurtigere at male

Køb en rullespand i stedet for en rullebakke - den er hurtigere og sviner mindre. Der kan købes rulleposer til at indsætte i rullespanden - praktisk ved brug af flere farver, og der er mindre at gøre rent.

Har du spørgsmål?

Du kan altid kontakte os, vi står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Kontakt os